Húsvét előtti programok a Könyvtárban

Szerző: root1 Közzétéve:

Április 5-én tartjuk a Könyvtárban a hagyományos Költészet napi szavalóversenyünket.

Hétfőn a termek előkészítése már folyamatban lesz. Kérjük fokozottan figyeljenek a tisztaságra! A már elhelyezett székeket ne mozgassák el… – ha valamelyik könyvet nem tudják megközelíteni, kérjék a könyvtáros segítségét! Megértésüket köszönjük!
A kölcsönzés egyébként hétfőn zavartalanul működik a megszokott rendben.

Április 4-én Kedden a Szavalóverseny a szokásokhoz híven nem nyilvános esemény. A város lakossága a zsűri által kiválasztott produkciókat a hivatalos költészet napi városi ünnepségen hallhatja majd.

Április 5-én Szerdán a délelőtt folyamán iskolás csoportok érkeznek hozzánk. Ettől függetlenül a könyvtárban a kölcsönzés zavartalanul működik délelőtt is, de aki csendesebb, nyugodtabb körülményekre vágyik inkább a délutáni órákban jöjjön.

Április 6-án Csütörtökön lesz az utolsó könyvtári napunk húsvét előtt! 🙂 Ez a tavaszi szünet első napja is – így szeretettel várjuk a gyerkőcöket! Külön programot nem hirdetünk erre a napra – mert hisszük, hogy könyvtárban lenni eleve program – és sokkal jobb, ha spontán alakulnak a dolgok a gyerekek érdeklődése szerint…

Április 10-én Húsvét Hétfő!
A könyvtár ZÁRVA – Menjetek locsolni vagy várjátok a locsolókat! 🙂

Április 11-én , Kedden 18.00 órától Városi Költészet Napi rendezvény.

Április 12-én, Szerdán a Könyvtár a szokásos rendben működik.